duminică, 8 august 2010

Petrecere fara maniere by Dienutza

Posted by | | 2 comentarii


Cleo si Rikki, se gandira sa dea o petrecere in cinstea Emmei. Acestea se gandira sa faca la Rikki's. Era nevoie sa vorbeasca cu Zane. Dadura de Sophie:
- Oh, imi pare rau, nu eram atenta..
- L-ai vazut pe Zane? o intreba Rikki pe Sophie.
- Nu, probabil face niste comenzi, dar sunt sigura ca nu vrea sa vorbeasca cu tine!
Fetele mersera in camera magazinului unde statea Zane relaxat pe scaunul lui. Cleo zise:
- Zane, ai vrea sa ne ajuti cu ceva?
- Sigur, orice! spuse el.
- Am vrea sa dam o petrecere in cinstea Emmei! adauga Rikki
- Aici? Cand?
- Ne-am gandit ca maine ar fi bine, zise Cleo.
- Bine, o sa vad ce pot face. Pana atunci, sa cumparati voi prajituri, sucuri si ce stiti ca-i place Emmei, le zise cu hotarare Zane.
Apoi, Cleo ii spuse lui Rikki:
- Ar fi bine sa o invitam si pe Bella, ce zici?
- In niciun caz! Dupa cate a facut nu merita nici macar sa o salutam.
- Dar a fost prietena noastra!
- Bine, dar sa nu-i zici Emmei. O sa vedem noi acolo cum se comporta..
A doua zi, sala de petrecere era pregatita. Cleo o suna pe Emma, sa-i zica sa vina la Rikki's. Cand intra, Emma le lua in brate pe fete si pe prietenii sai si spuse:
- Minunat! Multumesc fetelor! Asta este tot ce mi-am dorit.
- Ne bucuram ca-ti place.
Atunci, intra si Bella pe usa Rikki's si intre cele doua fete incepuse cearta:
- Ia uite! Am venit la petrecerea "unei sirene geloasa pe mine".
- Ah, da? Sa stii ca parul tau blond eu cred ca este vopsit!
- Nu ma sperii tu!
Rikki ii sopti lui Cleo:
- Ti-am zis ca nu o sa fie bine!
Apoi, Emma si Bella se contraziceau in fiecare moment cat mai urat. Cleo spuse:
- Gata, e de ajuns! Am facut aceasta petrecere ca toata lumea sa fie fericita, mai ales tu - Emma! Nu vreau sa mai existe certuri!
- Da, daca "domnisoara vopsita" inceteaza, atunci incetez si eu! spuse Emma
- Nu! Nu ma pot impaca cu ideea ca tu vei fi a 4-a sirena, fiindca vei fi cea in centrul atentiei, iar eu nu o sa imi mai doresc sa fiu sirena.
Intra si Will pe usa lui Rikki's si vazand cearta o lua pe Bella acasa la el:
- Bella! Nu pot sa cred ce am auzit. ce ti-a venit?
- Nu stiu.. Nu ma simt bine stiind ca vom fi 4!
- Da, dar trebuie sa trecem peste asta, nu?
- Da, asa cred..

sâmbătă, 7 august 2010

Stiati ca.....?

Posted by | | 0 comentarii


desi populatia lumii a crescut (si creste in continuare) exponential in ultimele secole, resursele de apa au ramas aceleasi? Astfel, noi avem acum la dispozitie aceeasi cantitate de apa pe care o aveau si primii homo sapiens sapiens.: 1.460 petatone (1 petatona = 1015 tone).

apa acopera aproximativ 71% din suprafata pamantului? Cea mai mare parte a apei de pe glob sa gaseste in oceane (97.2%), urmate de ghetari/calote glaciare/etc (1.8%) in timp ce 0.9% se gaseste in subteran iar 0.001% sub forma de vapori. Apa “dulce”, utilizata de majoritatea organismelor de pe Terra, reprezinta doar 0.02% din totalul apei de pe Terra si se gasetse in rauri, lacuri etc.

mai mult de 94% din apa de pe Pamant are un inalt grad de salinitate? Nivelul mediu al salinitatii apei pe glob este de 35% (variaza, insa, foarte mult in functie de zona), iar anumite tari (cum ar Cipru, de exemplu) isi sporesc resursele de apa potabila desalinizand apa oceanelor//marilor in unitati speciale denumite uzine de desalinizare.

aproximativ 24% din capacitatile de desalinizare existente pe glob se afla in Arabia Saudita? Peste 70% din apa consumata aici provine din aceste uzine de desalinizare. Cea mai mare uzina de desalinizare din tara este Shuaiba Desalination Plant care produce 150 de milioane de m³/yan.

cea mai mare uzina de desalinizare din lume este Jebel Ali Desalination Plant, cu o productie totala de peste 300 de milioane m³/yan? Aceasta remarcabila constructie se regaseste in Emiratele Arabe Unite.

corpul unei meduze este format in proportie de 98% din apa? Corpul uman, in schimb, contine un procent de 60-70% apa.

oamenii grasi au mai putina apa in organism decat cei slabi (din punct de vedere procentual)? Acest lucru se datoreaza faptului ca tesutul adipos contine mai putina apa decat celelalte organe si tesuturi ale corpului (in medie, acesta contine aproximativ 10%). Tot din aceeasi cauza, corpul femeilor contine mai putina apa decat cel al barbatilor.

corpul uman elimina apa prin rinichi (urina), transpiratie, plans dar si respiratie? Astfel, aproximativ 1.5 litri de apa sunt eliminati prin rinichi, 500 ml prin respiratie iar restul prin transpiratie. Cand plangem “pierdem”, in medie, aproximativ 1 ml de lacrimi.

unele din cele mai bogate in apa organe ale corpului nostru sunt creierul si rinichii? Aproximativ 80% din creier este apa, in timp ce la rinichi procentajul creste pana la aproape 85%. Sangele contine pana la 83% apa.

in medie, un om are nevoie de 2.5 litri apa pe zi? Aceasta cantitate variaza in functie de activitatea fizica, pozitionarea geografica, clima etc. Specialistii recomanda sa consumam apa la o temperatura medie de 5 grade C.

cantitatea de apa recomandata pentru a fi consumata de un om intr-o zi este de 50 litri? Aceasta cantitate inlude atat consumul propriu-zis cat si baia, prepararea mancarii etc. Insa, pe glob, exista diferente foarte mari ale consumului de apa intre diferite tari: americanii consuma, de exemplu, de 5 ori mai multa apa decat europenii (500 litri vs. 100 litri), in timp ce locuitori din tari precum Gambia trebuie sa se multumeasca doar cu 4.5 litri.

apa imbuteliata reprezinta una din cele mai mari afaceri existente in domeniul alimentar? Piata apelor imbuteliate insumeaza, in prezent, peste 20 miliarde de dolari si este impartita intre cateva mii de societati in intreaga lume. Cele mai mari sunt Perrier (30% din piata), detinut de Nestle si Danone cu 15% din piata.

95% dintr-o rosie este apa?

in mod normal, apa nu are gust, miros sau culoare? Totusi, apa pe care o bem noi prezinta aceste insusiri datorita diferitilor factori cu care intra in contact (roci, substante de purificare, poluare etc).

clorina se foloseste este folosita de oameni de peste 100 de ani pentru purificarea apei? 50 ml de clorina sunt suficienti pentru a distruge bacteriile din 100.000 de litri de apa.

peste 30% din resursele mondiale de apa sunt localizate in Asia? Pe locurile urmatoare se afla America de Sud (cu 27%) si America de Nord (18%). Cele mai vitregite de lipsa apei sunt Orientul Mijlociu si Africa de Nord care detin, impreuna, doar 0.32 % din totalul apei de pe glob.

o cincime din totalul apelor fluviale ale lumii sunt detinute de fluviul Amazon?

vineri, 6 august 2010

Stiri

Posted by | | 1 comentarii






1.In 22.09.2010 o sa va dau un test in care trebuie sa completati toate activitati-le voastre pe site
2.Pe 14 august o sa fac o pagina speciala dedicata lui Cleo Massey de aniversarea de ziua ei.
3.Din 22 august o sa postez foarte multe Show-uri cu delfini si animale de la Sea World
4.Din 14 septembrie 2010 o sa pun vestimentatia toamnei
5.Din septembrie 2010 o sa pun retete cu mancarurile toamnei
6.Din 12 august o sa postez niste idei de petrecere in gradina
7.In curand MERMAIDS BR o nou optiune sursa seriarului H2o

Salata de fructe

Posted by | | 1 comentarii




Aceasta reteta de salata de fructe va ofera o modalitate de a prepara un desert sanatos si energizant cu ajutorul apetisantelor fructe: kiwi, mere, mango si ananas.

Ingrediente

4 kiwi curatate de coaja
4 mere curatate de coaja
4 mango
un ananas proaspat sau in cutie
sucul de la o lamaie
1/2 ceasca suc de ananas
Mod de preparare

Intr-un vas, se amesteca fructele taiate cu sucul de lamaie si cel de ananas.

Se pot adauga cateva linguri de miere sau zahar brun. Salata se pastreaza la frigider pana se serveste.

Reteta oferita de www.gastronomie.ele.ro

joi, 5 august 2010

Sydney's 5th Canadian Film Festival 2010 (Arctic Blast World Premiere)

Posted by | | 1 comentarii











Arctic Blast, un Sci-Fi thriller de actiune regizat de australian Brian Trenchard-Smith, va avea premiera mondiala la lumi posibile, a lui Sydney cincea canadian Festivalul de Film.

Australian-canadian de co-producţie a fost împuşcat în Tasmania, cu post-productie făcut din Montreal, inclusiv efecte de Modus (300, Sin City). Este stele canadian Michael Shanks (Stargate SG-1) alături de Australia Indiana Evans, Alexandra Davies şi Mammone Robert. Bruce Davison, de asemenea, stele.

Filmul va ecran miercuri 08.04 la Dendy Opera Cheile, urmat de un Q & A.

În Arctic Blast, o eclipsă solară trimite o explozie colosală de aer super-refrigerată spre pământ, declansand un lant de evenimente catastrofale care ameninta sa inghita lumea în gheaţă. Ca de coastă Australia suferă de evacuare în masă, fizician Jack curse Tate a găsi o soluţie protejând în acelaşi timp familiei sale.

Arctic Blast este gen master-Trenchard Brian Smith primul film australian în peste un deceniu. Un jucător cheie în scena de film Ozploitation de 70 şi 80, Trenchard-Smith este deseori creditat ca fiind unul dintre regizor preferat lui Quentin Tarantino.

"Sunt mândru să-au făcut un film cu o climatologist ca erou", spune Trenchard-Smith, "Arctic Blast este un film în timp util.. povestea unei familii de răspuns la o catastrofă ecologică, una care ar putea deveni o realitate daca poluatori corporative şi monede de încălzirea globală continuă să aibă politicieni în buzunarele lor, este una în timp util. "

"Am împuşcat peste tot în lume şi Australia rămâne mediul meu preferat de producţie", spune directorul. "Shooting în Tasmania, cu o echipa de tineri entuziaşti şi bătrîne GAL-uri a fost o explozie, o explozie din regiunea arctică, de fapt."

"Arctic Blast este producţia mea patra finanţate prin tratatele de co-producţie cu Canada", explică producătorul executiv Antoniu I. Ginnane. "Abilitatea de a partaja şi colabora la procesul de creaţie, cu colegii mei canadian Tom Berry şi Pierre David, precum şi accesul plicuri foarte generos canadiene şi provinciale de finanţare pentru a suplimenta finanţarea australian a fost crucială pentru succesul de film şi un proces relativ simplu de dat complexitatea internaţional de film de finanţare în aceste zile. Eu voi fi de lucru cu Canada din nou! "

Premiera mondiala va are loc, ca parte a lui Sydney cincea canadian Festivalului de Film, la Dendy Opera Cheile, 9 / 2 de Est Circular Quay. Aceasta va demara cu o băutură de bun venit, la 18:00, urmata de screening la 18:30. Biletele sunt 14 dolari şi sunt disponibile de la Dendy Opera cheile de la 1 iulie (telefon 9247 02 3800 sau www.dendy.com.au vizita).
Lui Sydney canadian Festivalul de Film de vitrine cele mai bune filme noi realizate în Canada. Festivalul se desfasoara doi-opt 08 2010, execută o săptămână de premiere de film, regizor Q & A lui, discuţii ale industriei şi ale Desigur, partidele. Salutând film de prestigiu la Sydney, Festivalul este un punct de întâlnire pentru industria filmului canadian şi australian, oferind în acelaşi timp o sansa rara pentru localnici pentru a viziona cele mai bune filme noi canadian şi îndeplinească artisti.

Claire Holt se intoarce pe micile ecrane

Posted by | | 1 comentarii


Claire a declarat intr-un videoclip ca din decembrie 2010 se va intoarce pe platourile de filmare H2O.A spus:
Din decembrie incepem filmarile si prin aprilie sunt gata.
Asta a declarat actrita.Asa ca stati atenti ca din martie sau februarie apare PROMO-ul sezonului 4.

Ocean Girl-Jonathan M. Shiff

Posted by | | 0 comentarii



Actiunea serialului Ocean Girl are loc in viitor. Neri e o tanara care adora apa, si are abilitatea de a inota pe distante lungi si de a sta mult sub apa. Ea locuieste pe o insula. In primul sezon, Neri se imprieteneste cu doi baieti obisnuiti: Jason si Brett Bates. Fratii Bates locuiesc intr-un laborator subacvatic o organizatie de protectie a mediului numita ORCA (Centrul Oceanic de Cercetare din Australia), aflat pe coasta Australiei.

Pe parcursul seriei, ni se explica faptul ca Neri a venit pe Pamant pe o nava cu tatal ei cand era mica, desi acesta a murit curand dupa asta, lasand-o pe Neri sa se descurce singura. Inainte sa-i intalneasca pe Jason si Brett, singurul prieten al ei era o balenta pe nume Jali, apoi mai tarziu Charley, cu care putea comunica. Mai tarziu, aflam ca Neri are o sora pe nume Mera si celor doua li se da oportunitatea sa se intoarca acasa.

* Titlu: Ocean Girl
* Poze Ocean Girl
* Tag-uri: Plaja
* Sezoane:
* Sezonul 1
* Sezonul 2
* Sezonul 3
* Sezonul 4

APA ( Water ) - Documentar (subtitrare romana )

Posted by | | 0 comentarii



Dolphins Information-Tot ce trebuie sa stim despre delfini

Posted by | | 0 comentarii




» Delfinii sunt cele mai inteligente mamifere marine. Ei traiesc in grupuri, in toate oceanele lumii dar se gasesc in mod special in Oceanul Atlantic si cel Pacific. Desi isi petrec foarte mult timp in ape, delfinii sunt nevoiti sa iasa la suprafata pentru a respira.
» Corpul lor este alunecos si are culoarea gri. In Oceanul Pacific traiesc delfinii pestriti (patati) care se deosebesc de ceilalti datorita faptului ca au niste pete pe ei.

» Delfinii sunt neobisnuit de prietenosi cu oamenii si sunt interesati de actiunile pe care acestia le fac. Oamneii de stiinta considera ca legatura dintre om si delfin poate creea o punte de comunicare intre noi si lumea de sub ape.
  • Despre delfini

  • » Lungimea unui delfin la maturitate depaseste 1,2 metri dar poate fi si mai lung. Cantaresc intre 60 si 600 de kg.
    » Delfinul are intre 12 si 200 de colti si nu isi pierde nici unul pe intreaga durata a vietii.
    » Poate sari din apa si pana la 6 metri.
    » Delfinii pot privi cu un ochi intr-o parte si in acelasi timp cu celalalt ochi privesc intr-o alta directie.
    » Nu se sperie de furtuni deoarece le place foarte mult in mare agitata.
    » Sunt foarte jucausi. Jocurile ocupa mult din timpul delfinilor.
    » Se hranesc, in deosebi noaptea, cu pesti si cu calmar. Isi folosesc sonarul pentru a descoperi pestii ascunsi in nisip. Delfinii sunt vanatori extraordinari. Pot sa survoleze chiar si apele putin adanci si pot ataca chiar si animalele care stau pe marginea apelor. Cand ataca in haita pastreaza liniste. Sunt iuti si agili. Cand vad mai multi pesti intr-un loc ii aduna in bancuri foarte restranse, dupa care inhata pestii unul cate unul.

    » Delfinii inoata repede ceea ce ii protejeaza de posibilii pradatori. Sunt foarte protectori unii cu ceilalti. In cazul in care sunt atacati de pradatori formeaza manunchiuri de mai multi delfini pentru a se putea apara mai bine. Cand o femela este pe cale sa nasca, pentru a o proteja, ceilalti delfini fac un zid in preajma ei, de jur in prejur.

    » Cel mai mare delfin se numeste Orca si i se mai spune balena ucigasa. Poate atinge 10 metri lungime dar si o greutate de circa 7 tone. Desi este atat de imensa, Orca poate atinge viteze de 45 km/h. Acesti delfini mai sunt numiti si "lupii marilor". Se hranesc cu pinguini, pesti, lei de mare dar si cu alte vietati. Femelele conduc vanatoarea si ataca primele apoi masculii sunt cei care dau lovitura de gratie vanatului. Sunt adevarati ucigasi.
    Surse si Adrese Web Utile » (English) www.DOLPHIN.co.nz - Despre Delfini & Galerie Foto
    » (English) www.DolphinReef.co.il - Noutati despre delfini, educatie, fotografii
    » (English) Despre delfini
    » (English) Dolphins and Man.....Equals?
    » Galerie Foto cu Delfini
    » www.robertosozzani.it - Imagini cu delfini
    » www.aboututila.com - Foto cu delfini

    Sea World-Show Delfini

    Posted by | | 0 comentarii


    Sea World

    Posted by | | 0 comentarii







    Sea World este un parc din mamifere marine, Oceanarium, şi tema parc situat pe Gold Coast, Queensland, Australia. Acesta include plimbari, expoziţii de animale şi alte atracţii, şi promovează conservarea, prin educaţie şi prin salvarea şi reabilitarea bolnav, rănit sau orfani sălbatice. Parcul comercial este legat de Warner Bros Film Mondială şi Wet'n'Wild Mondială a Apei, ca parte a Warner Village Tematica divizie Parcuri de Village Roadshow.
    Parcul istorie

    Sea World a fost fondat de Keith Williams în 1958. Aceasta a fost iniţial cunoscut sub numele de surferi Paradise Gardens de schi, care a prezentat "de schi de apă arată că comedie combinate, balet acvatică, precum şi de acţiune". În 1971, Surfers Paradise Gardens de schi sa mutat la ateriza pe Spit. lucrări majore de dragare au fost necesare pentru construirea lacului de schi noi. Un an mai târziu, Surfers Paradise Gardens de schi a devenit cunoscut ca Sea World cu introducerea de delfini, afişează marin, o replică a Endeavour, o piscină, restaurant şi magazin de cadouri licenţiat. completările Extra În următorul deceniu, a inclus de cumpărare a concurent parc marin, Marineland, şi transferul de animale şi exponate la Sea World, precum şi adăugarea de mai multe magazine şi puncte de alimentare. [1]
    Atracţii istorie

    * În 1975, Marea tren Mondiale deschis. "Trenul este o replică la scară de două treimi din Queensland 6A10 numarul de rasunet, care este acum expus la Muzeul Căilor Ferate Queensland plimbare a fost proiectat şi construit de Sea World.". [2]
    * În 1978, plimbare primul major a fost adaugat la Sea World. Razbunarea lui Viking canal Ride deschis [1] Aceasta cursa a fost construit la comandă la un cost de 350.000 dolari. [3].
    * În 1981, primul parc de role-coaster deschis. Iniţial cunoscută sub numele de Wild Rollercoaster Wave, a fost însoţită de corabie de piraţi şi "carusel". [1] Wild Wave Rollercoaster a schimbat numele în Thrillseeker şi închis în 2002 [4].
    * În 1982, montagne spirală a deschis [1] plimbare este o săgeată Dynamics Sitdown maieză şi este dotat cu trei inversiuni. [5].
    * În 1986, primul monorai Australia a deschis, Sea World Monorail System. Aceasta cursa este dotat cu trei staţii de pe întreg teritoriul parcului. [6]
    * În 1987, Sea World a salutat parc acvatic şi Lassiter Pierdut Mina plimbare [1] Lassiter Pierdut Mina plimbare a fost plimbare de apă al doilea parc şi. A fost făcută în casă. [7]
    * În 1989, Sky High Skyway deschis. Dispune de a vizualiza o pasăre unic de ochi de parc [8].
    * În 1994, Triunghiul Bermudelor a deschis şi a înlocuit Lassiter Pierdut Mina plimbare [1] Acesta a folosit sistemul de plimbare acelasi dar. Recomandate actualizate themeing plimbare. [7] În plus faţă de Triunghiul Bermudelor, Sea World a deschis 3D teatru Marea Dream. [1 ]
    * În 1998, Pirates în 3D a debutat la 3D teatru. Filmul foloseste "o serie de efecte speciale care să permită publicului să se simtă parte din aventura" [1].
    * În 1999, Desene animate Cartoon Network Plajă deschis featuring cinci copii de plimbari, precum şi o fântână de apă interactiv. [1]
    * În 2003, Pirates în 3D a fost înlocuit cu planeta SOS în 4-D. Acest film are un mesaj de mediu care prezintă problemele legate de încălzirea globală, distrugerea habitatului ocean, şi a defrişării. [1]
    * În 2004, parcul a deschis "Shark Bay". Acest sistem de lagune artificiale permite rechini fi văzută din ambele cu apă de mai sus şi subacvatice. Rechinii expuse includ rechini mari şi potenţial periculoase tigru şi rechini taur.
    * În 2005, spectacolul a primit un makeover de schi şi a devenit Waterski Wipeout. De asemenea, parc acvatic primit un makeover cu relocarea Plonjaţi din Wet'n'Wild Lumea apelor [1].
    * În 2006, Sea World ochi a fost introdus pentru o perioadă limitată de timp. [1] Producătorul elveţian Timmermans Constructii construit roata 60 metri inaltime, care conţinea 42 gondole cu aer condiţionat. [9]
    * În 2007, Sea World a introdus Sesame Street Beach. Sesame Street Plajă înlocuieşte Cartoon Cartoon Network Plajă cu adăugarea unui show nouă etapă şi o plimbare cu noi. [10] [11]
    * În 2008, Salvamont Jet deschis. Jet de salvare este o lansare de montagne motocicleta făcute de Intamin care features masini jet-ski. Acesta este cu tematica la o salvare pe mare-leu [12]. De asemenea, "Ray Reef" featuring a deschis peste 100 de raze "de zbor şi de alunecare" sub apă. Este Sea World's prima expozitie faunei sălbatice noi începând din 2004. [13]
    * În 2009, Sea World actualizată şi reînnoită mai multe lucruri. La începutul anului 2009, atractia Pirate Ship închise şi scoase din parc. Waterski Wipeout efectuat ultimul său spectacol pe 20 iulie. Piratii Unleashed deschis la Ziua Cadourilor ca un înlocuitor. [14]. În septembrie, Sea World a anuntat deschiderea de salvare Ocean, un nou film pentru teatru înlocuirea lor SOS Planet în 4-D [15] [16]. O noua expozitie de învăţământ, de asemenea, deschis în 2009 intitulat Shark Attack, care a înlocuit Dugong Discovery. [17] russe spirală a fost rethemed şi redenumit pentru a deveni Viper mării.
    * În 2010, parcul este de aşteptat pentru a deschide Castaway Bay, o zona pentru copii nou featuring Sky Cetatea (o structură de alpinism), Sky Urca (un set de cabluri de înaltă) şi Sails Battle (o luptă de apă). Parcul se va deschide, de asemenea, Penguin Encounter, o expozitie Antarctica pinguin.


    Spectacole

    * Imaginaţi-vă este cel mai recent încarnare a arăta delfin Sea World's. Spectacolul cuprinde trucuri similare anterioare prezinta cu numai o poveste si muzica schimbare. Spectacolul este stabilit în Dolphin Cove, care este cea mai mare laguna fundului nisipos construit vreodată pentru delfini care cuprinde cinci piscine diferite şi mai mult de 17 de milioane de litri de apă. Fiecare spectacol caters pentru 2500 vizitatori cu scaune iarba suplimentare disponibile. [27]
    * Peste Detectivi este ultima încarnare a lui Seal Sea World Show. Spectacolul cuprinde trucuri similare anterioare prezinta cu numai o poveste si muzica schimbare. Spectacolul se bazează în jurul magazin de peşte Alota Baloney, în cazul în care Big Al este de a face profituri mari prin prinderea prea multe de peşte. Echipa de detectiv formată din oameni şi leii de mare sunt cu privire la caz pentru a prinde Big Al şi pentru a rezolva această crimă de mediu. [28]
    * Rescue Oceanul este un film educativ douăzeci minute care urmează Sea World cercetare şi salvare echipa Fundaţiei de salvare în eforturile lor de a salva şi a rănit prinse viaţa marină. [15]
    * Bert şi Ernie Insula lui Holiday este o etapă vii-uri cu o distributie plin de susan Street caractere în Sesame Street Beach. [21]
    Piratii * Unleashed. Acest spectacol este înlocuit spectacolul pe care rulează de schi în 2009. Deşi iniţial de deschidere pe 19 septembrie, spectacolul a efectua doar două zile înainte de a merge înapoi la tragere board. [29] Un articol din Coasta de Aur Buletinul critică puternic lipsa de acţiune şi în nou spectacol spunand ca "aceste pirati nu va oricine lovitură afară din apă ". Arată reînnoit deschis la Ziua Cadourilor 2009. [30]

    [Modifică] marină Atractii

    * Penguin Encounter va fi cu 96 metri pătraţi (1030 m²) din Antarctica prezintă dispune de un pinguin 220000 litri (48000 Gal imp; 58,000 US gal), cu sub si deasupra apei de vizionare. [18] [19]
    * Shark Bay este cel mai mare sistem de laguna de om pentru rechini. Expoziţia cuprinde trei zone pentru a permite vizualizarea şi interacţiune. Zone includ o piscină touch, un snorkel si se arunca cu capul lagună şi o lagună rechin. Patru 10 x 3 metri de ferestre permite tuturor clienţilor pentru a vedea viata marina recomandate în aceste bazine. [31]
    * Polar Bear Shores Australia este singurul exponat Polar Bear. A fost una dintre piesele cele mai avansate tehnologic pentru urşii polari atunci când a fost deschis în 2001. Oaspeţii se pot vizualiza urşilor polari de la trei platforme de vizionare: de la nivelul solului, sol şi apă de mai sus. În prezent (2009) există trei ursi polari în Polar Bear Shores: Lia, Hudson şi Nelson. [32]
    * Penguin Point este un featuring o expozitie Fairy Penguins. Spre deosebire de expoziţia pinguin precedent la Sea World, Penguins on Parade, are un mai mare, stil mai deschis. Acesta conţine o varietate de substraturi, inclusiv pietriş, piatră şi iarbă, precum şi o piscină mare. Expozitia poate găzdui până la 60 de pinguini. [33]
    * Ray Reef permite oaspeţilor să se întâlnească, pentru hrana animalelor si de a invata despre unul dintre locuitori Ocean's cele mai înţeleasă greşit. Prezintă caracteristici de 100 de raze. [13]
    * Delfinilor Pepiniera Piscină face parte din Sea World program de mare succes de reproducere a delfinilor care a dus la naşteri delfin. Expozitia permite oaspeţilor pentru a vedea delfinii tineri dezvoltă, în ceas de protecţie a mamelor lor. [34]
    * Sea World Aquarium este acasa, la 17 acvarii cu animale individuale variind de la raci şi peşti tropicali până la broaşte. Afişează oferi o imagine într-o varietate de habitate, inclusiv Marea Barieră de Corali, sistemele hidrografice, mangrove şi rainforests. [35]
    * Punctul de salvare vitrine Farul realizările de Cercetare Sea World's şi salvare fundaţiei. [36]
    * Păsări marine Reabilitarea Aviary este proiectat pentru a găzdui păsărilor care intră sub îngrijire şi reabilitare. Potrivit site-ului oficial, "multe dintre păsările de mare adăpostite în acest domeniu nu va reveni la sălbatice din cauza dizabilităţi severe, care au fost cauzate mai ales de ignoranta Mans" şi moduri neglijent. De exemplu, am primit pelicani care au avut un aripa rupta de a fi prins în linie de pescuit Aripile lor au fost amputat.. Cei care recupera de la vătămările lor sunt liberi să părăsească în orice moment. " [37]

    [Modifică Upcharges]

    * Bărci cu pedale este o atractie upcharge unde oaspeţii se pot bord o persoană 2 sau 4 pedalei barca şi a naviga în jurul lacului de schi fostul. [38]
    Aventurile * animală. Pentru o taxă suplimentară, oaspetii pot lua parte la animale Aventuri în cazul în care acestea pot înota cu viata marina Sea World's. [39]
    * Sea World Elicoptere permite clienţilor să aleagă între 5 tururi diferite din Coasta de Aur variind de la 5 minute la 30 de minute. Pentru o taxă suplimentară în continuare, oaspetii se pot achiziţiona un suvenir DVD a zborul lor [40].
    * Croaziere si Sea World Sea World Watch balenă facă uz de Sea World's "crucişătorul de lux". În timpul lunilor de iarnă (când balenele se deplasează în sus şi în jos pe Coasta de Aur), Sea World opereaza balenă Vizionarea excursii. Pentru restul anului, Sea World are vizitatori la o plimbare în jurul canale calmul Coasta de Aur. [41] [42]
    * Sea World Books este franciza târziu Sea World's. Franciză oferă cărţi pentru copii de învăţământ despre diferite animale marine. [43]

    [Modifică] Sea World Resort and Water Park

    După cum sugerează şi numele, Sea World Resort and Water Park este o statiune adiacente şi Water Park la Sea World. În 2008, Sea World Water Park a devenit parte a statiunii cu oaspeţii parc regulate fi nevoiţi să plătească o taxă suplimentară pentru a face uz de parc acvatic. Mai multe informaţii despre Sea World Resort şi Parcul de apă pot fi găsite pe site-ul său oficial. [44]. În 2010, o parte din parc acvatic a fost demolat pentru a face loc Castaway Bay. [45] [18]
    [Modifică] Televiziunea

    seriale de televiziune a filmat la Sea World include programe pentru copii australian Toasted TV (de la începutul anului 2007) şi H2O: Just Add Water. Shak a fost stabilită iniţial la Sea World, dar acum este stabilit la Whitewater Mondiale [46].



    Gold Gast

    Posted by | | 0 comentarii


    Gold Coast este un oraș turistic situat pe coasta de sud-est a statului federal Queensland Australia. Orașul a luat naștere în urmă cu 50 de ani (1958) prin unificarea satelor din regiune, în prezent are o populație de 469.214 de locuitori fiind al doilea oraș ca mărime din Queensland și al șaselea oraș din Australia. Regiunea are o climă subtropicală cu ștranduri întinse pe malul Oceanului Pacific, asemănător coastelor Floridei.

    H2O: Just Add water S03 Teaser Trailer

    Posted by | | 0 comentarii


    miercuri, 4 august 2010

    Castigatoarea concursului prietenilor acvatici

    Posted by | | 0 comentarii


    Concursul Prietenilor Acvatici care a inceput in revista H2O Adauga Apa! din luna mai si care s-a desfasurat pe forumul site-ului www.msz.ro are acum o castigatoare.


    Castigatoarea va pleca pe data de 27.08.2010 in insula Thassos din Grecia, pentru 7 zile, impreuna cu unul dintre parinti. Excursia este oferita de agentia de turism Europa Travel (www.europatravel.ro).

    Si acum sa trecem in revista fiecare categorie in parte si sa vedem castigatorul fiecareia:


    1. Numarul de comentarii postate: Dienutza cu 995 de mesaje

    2. Consistenta si claritatea mesajelor: Dienutza 587 de mesaje si Aniii cu 569 de mesaje

    3. Subiectul cu cele mai multe raspunsuri (exceptand cele create sau intretinute de MSZ ): „Creeaza o poveste” postat de Laurabianca
    Subiectul cu cele mai multe vizite: „Sirena mea favorita” postat de Betti
    Cele mai multe subiecte create: Dienutza cu 49 de subiecte

    4. Timpul total petrecut on-line: Betti cu 4 zile 11 ore si 29 minute


    Castigatoarea excursiei in insula Thassos, Grecia, oferita de agentia de turism Europa Travel este DIENUTZA.


    Felicitari castigatoarei si mai ales felicitari pentru evolutia ei. A inceput timid, stangaci si a ajuns sa posteze subiecte interesante care au avut multe vizite.


    Dienutza, te rugam sa trimiti un mesaj privat, de pe forum catre MSZ, care sa contina datele tale de identificare si neaparat numarul de telefon al unuia dintre parinti.


    Dar concursurile cu mize mari inca nu s-au terminat. Urmariti site-ul si forumul si veti afla ce mai punem la cale.


    Intalnire cu suparari by Dienutza

    Posted by | | 0 comentarii


    Reintoarcerea Emmei

    Intr-o zi, Emma o suna pe Cleo, bucuroasa ca se va intoarce acasa si va petrece din nou timp cu prietenele ei: sirenele.
    Bella spuse:
    - Wow, vine Emma! O sa fie interesant sa o cunosc.
    - Daa, tuturor ne e dor de ea! zise Cleo.
    Apoi, fetele se dusera si o luara pe Emma de la aeroport. Cand ajunsera acolo, Rikki si Cleo o luara in brate fericite ca sunt langa prietena lor, din nou.. Dupa un timp, Bella zise:
    - Asta inseamna ca vom fi 4 sirene?
    - Bella, ce s-a intamplat? o intreba Cleo
    - Nu stiu ...scuzati-ma!
    Apoi, Bella se duse pe insula Mako, plangand ca vor fi 4 sirene, iar incantarea ei pentru aceasta "magie" nu mai era... Rikki, veni si ea pe insula Mako, discutand cu Bella:
    - Bella, am crezut ca daca va veni Emma vei fi bucuroasa, cum ai zis tu!
    - Da, dar.. nu-mi mai place sa fiu sirena acum ca Emma va fi a 4-a sirena.
    - De ce? intreba mirata Rikki
    - Pentru ca.. pentru ca nu-mi place!
    Dupa vorbele Bellei, Rikki merse la Cleo unde se afla si Emma. Aceasta le spuse amandurora despre convorbire.. Emma zise cu tistete:
    - Oh.. se pare ca din nou apar probleme in viata noastra - a sirenelor! Dar, trebuie sa le depasim, nu?
    Fetele dadura palma si spusera in cor:
    - Prietene!
    A doua zi, la Rikki's, Zane o cauta pe Rikki disperat ca sa-i spuna ceva. Pana la urma o gasi, dand peste ea:

    - Rikki, Rikki! Am nevoie de tine!
    - Mdaa.. Ce e? spuse ea nepasatoare
    - Te vreau inapoi! Am petrecut atatea clipe frumoase impreuna..
    - Imi pare rau..nu!
    Rikki pleca la fete. Cand veni Rikki, fetele au intrebat-o:
    - Ce s-a intamplat??
    - Nimic.. probleme cu Zane.
    - Ohh.. daca ai stii ce probleme am avut astazi cu Bella, zise Emma. Bella venise la cafenea ca sa repete cu trupa ei, iar eu ca sa-mi iau un suc cu Kiwi. Dupa cateva momente, Bella terminase de repetat, iar ea veni la mine si imi spuse cu aroganta:
    - Ah! Se pare ca esti sirena "cea noua" pe care eu nu o suport.. ha-ha-ha! Il alatura pe Will langa ea, si imi impinse sucul pe brate.. eu am fugit.
    - Bella se pare ca e o adevarata pacoste! zise Cleo.
    - Dar, o sa fim impreuna, bine? spuse Emma, apoi.
    - Prietene! Dand palma din nou fetele.

    Planeta Aqua by Antonela

    Posted by | | 0 comentarii


    Intr-o zi frumoasa de vara,Cleo,Rikki si Bella erau pe insula Mako vorbind despre minunatele aventuri pe care le au fiind sirene.Dintr-o data, fetele vazura in piscina lunii un corp de sirena.Cand sirena iesi la suprafata vazura ca era Emma. Cleo si Rikki se bucurasera foarte tare ca o aveau pe vechea prietena inapoi. Cleo si Rikki o prezentara Bellei care foarte surprinsa ii spuse ,,te cunosc de undeva?!?,, Emma ii spusese ca da, ca au fost colege de scoala in Irlanda. Bella foarte fericita isi imbratisa vechea prietena. A doua zi, Emma o vazuse pe Sophie,ea credea ca e o persoana foarte draguta asa ca ii confesa secretul lor. Sophie nu o crezuse, asa ca ii ceru sa demonstreze.

    Emma ii demonstra ca e o sirena, iar Sophie ii facu repede o poza si o daduse pe internet, o trimise prietenilor si o dadu in ziar.

    Tatal Emmei cand vazu acest lucru in ziar se duse repede in camera ei cu un pahar cu apa si o uda. Tatal ei vazu ca e adevarat asa ca o trimise pe Emma la o emisiune pe nume Persoane ciudate.Cleo,Rikki si Bella au fost duse si ele la acea emisiune. Sirenele au devenit repede faimoase. Au devenit actrite,cantarete,supermodele etc. Oameni s-au gandit ca de acum in colo sa pastreze oceanul curat si sa recicleze ca sirenele sa aiba un mediu curat in care sa traiasca. Sirenele si-au dat seama ca daca lumea stie de existenta lor planeta e mai curata.

    Fetele au decis ca de acum sa foloseasca puterile lor numai in scopul de a ajuta pe cineva. Dupa cativa ani cand sirenele deja aveau copii, sirenii au decis sa ii faca si pe acestia faimosi. Dupa milioane de ani mai tarziu, nu mai exista nici un om, decat sirene si sireni iar pamantul era inundat de apa. De atunci sirenele si sireni au decis ca planeta lor sa se chieme Aqua.


    Vestimentatie Vara

    Posted by | | 0 comentarii


    Dupa trei sezoane de recesiune in care designerii au incercat, cu destul de putin succes, sa inteleaga ce se intampla cu ei, cu clientii si cu lumea in general, concluzia unanima a fost ca a venit timpul pentru o reinventare completa (a total make over). O noua poveste a fost pusa la cale de catre Moda, dedicata de data aceasta unui nou client, mult mai tanar, dinamic si pragmatic, pentru care moda trebuie sa fie, inainte de toate, o imbinare perfecta, daca se poate chiar egala, de practic cu estetic. Experimentele vestimentare nu functioneaza pentru el, iar excentricitatea este repudiata fara mila. Sub aceasta noua 'presiune' chiar si formula clasica a primului rand a cedat, la loc de onoare fiind pusi atat bloggari cu varste incepand de la 13 ani, cat si vedete ca Mary si Kate Olsen sau, mai nou venita in clubul fashion trend setter-ilor, Lady Gaga. Tanara Lindsay Lohan a fost angajata ca si consultant artistic de catre casa Ungaro, iar Lilly Allen a ilustrat live prezentarea Chanel la fel ca si Roisin Murphy pentru Viktor&Rolf.

    Internetul devine mediul si preocuparea principala a modei, in incercarea de a ajunge la acest nou consumator. Prezentarile de moda sunt transmise live pe net, iar Lady Gaga isi lanseaza noul single la finalul prezentarii lui Alexander McQueen, lucru anuntat, cum altfel, decat pe Twitter. Reclamele se subordoneaza si ele noului curent, iar cel mai reprezentativ exemplu ramane Cartier care inlocuieste batrana pantera cu un baby leopard.

    Concluzia: la timpuri noi, oameni si moravuri noi. Un sezon care celebreaza tineretea si tot ce are ea mai frumos.

    Culori
    Albul devine 'noul negru', albastrul (tot intr-o nuanta optimista) este omniprezent pe podiumurile de prezentare, iar pastelurile si cremul adauga o nota de rafinament sezonului. Florile colorate (Chanel, Dolce&Gabbana, Marni), imprimeurile sepia (Prada) sau cele psihedelice de la McQueen si Versace (o reminiscenta a perioadei post punk citata si in colectiile de toamna-iarna), jocurile grafice alb-negru de la Givenchy si cele alb-rosu de la Alexander Wang adauga extra bogatie, dar si fantezie, noului sezon.

    Materiale
    Materialele groase sau rigide au fost inlocuite de tull, dantela si panglici. Sifonul si matasea adauga si ele un plus de feminitate, iar denimul poate fi considerat noul material vedeta al sezonului. Tull-urile brodate manual, cu aplicatii florale sau dantela, sunt folosite in special pentru a obtine un efect romantic, dar nu vetust!

    Materialele paietate raman si in acest sezon in moda, diferit este modul in care ele sunt folosite acum. Daca pentru toamna-iarna ele apareau, in general, in ansambluri pretioase, rochii de seara spectaculoase sau bluze parca decupate direct din serialul Dinasty, pentru noul sezon designeri ca Phillip Lim le folosesc pe tipare neasteptate, surprinzator de tineresti (cel mai bun exemplu - the boyfriend jacket).

    Accesorii
    Raportat la sezonul trecut, asistam la o revenire in forta a accesoriilor. La fel ca si in iarna trecuta, colierele XXL continua sa puncteze creativ tinutele Lanvin si Bottega Veneta, curelele se subtiaza dramatic, jucand mai degraba rol de accent de culoare decat unul practic, iar la nivelul pantofilor si al gentilor designerii isi lasa fantezia libera. Inspiratia vine atat din zona Africii, cu elemente si imprimeuri tribale, cat si din vestimentatia Western - franjuri lungi fixati pe genti sau infasurati ca un ciorap in jurul gleznelor. Nota sport, prezenta si in cazul vestimentatiei, se traduce aici prin genti practice, gen rucsac, sepci si cozoroace din piele, linii dinamice, colorate, brodate sau fixate atat pe genti cat si pe pantofi. In contrast cu materialele pretioase folosite in iarna, materialul favorit al designerilor devine pielea simpla, in tonuri naturale (Marc Jacobs si Louis Vuitton).

    Incaltamintea: moda revine cu picioarele pe pamant. La propriu. Tocurile scad dramatic in inaltime, iar pantofii stiletto sunt inlocuiti de sandale si un gen de espadrile cu toc mediu sau foarte mic, amintind de incaltamintea gheiselor. Tot cu titlu de noutate trebuie mentionati sabotii creati de Chanel sau pantofii Titanic, cu tocul metalic, semnati de McQueen. Plasticul transparent da senzatia de libertate a piciorului la Prada, iar sandalele cu talpa ortopedica devin un must have al sezonului.

    Gentile: se micsoreaza considerabil, iar nota practica a sezonului se traduce prin barete lungi pentru a putea purta geanta ca si pe o tasca, pe umar, forme simple, o compartimentare desteapta si posibilitatea de a personaliza geanta in functie de tinuta si/sau ocazie cu mici elemente decorative - o coada de blana in nuanta gentii (? la Louis Vuitton), pandantive, o esarfa innodata nonsalant etc. Ca o curiozitate, dar poate si ca un mesaj, 'nu mai am nimic (de ascuns)', Fendi si Prada propun gentile complet transparente.

    Esarfele: sunt noul IT item al sezonului. Sunt fie innodate nonsalant la gat sau de manerul gentii, fie folosite ca si cordelute (Betsey Johnson).