miercuri, 28 iulie 2010

Petrceti timpul precum o sirena

Posted by | |
În casă e din ce în ce mai cald şi din ce în ce mai plictisitor – acestea sunt semne evidente că e timpul să plecăm undeva. Dacă nu ai idee ce fel de excursie să organizezi, copiază idea sirenelor pentru petrecerea timpului liber!

Locul potrivit
Cel mai important este, desigur, contactul cu APA. Îţi propunem aşadar să te duci la un lac, la un râu sau la o apă curgătoare. Poţi, de asemenea, să-ţi inviţi colegele şi colegii la tine acasă şi să organizezi o petrecere la piscină. Asta cu condiţia să ai piscină.Dacă nu ai, te poţi duce la o piscină acoperită. Iar, dacă vremea ţine cu tine, puteţi să alegeţi o piscină gonflabilă pe care să o instalaţi în grădină. Doar în apă îţi dai seama mai bine cum e să fii sirenă.

Ce luăm la noi
Scopul şi locul excursiei au fost stabilite: undeva lângă apă! Acum nu trebuie decât să pui în coş accesoriile obligatorii pentru excursie: acuarele şi hârtie – începem să desenăm peisaje acvatice. Nu ai mai pictat niciodată în aer liber? Nu-i nimic! Pur şi simplu, pictezi pe hârtie ceea ce vezi în jur. Nu uita să pui în coş şi mingea de plajă – atunci, îţi va fi mult mai uşor să-ţi imaginezi că te afli pe o plajă australiană inundată de soare. Nu uita nici de loţiunea de plajă – când e soare puternic, trebuie să te protejezi. În loc de pătură, ia cu tine o saltea pneumatică. Cântaţi cântece de tabără. Înmuiaţi-vă picio-arele în apă, dacă vă permite vremea. Amintiţi-vă să luaţi cu voi şi un etui pentru telefonul mobil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu