miercuri, 28 iulie 2010

Cum sa confectionezi un medalion H2O

Posted by | |


Nu este nevoie sa cheltui prea multi bani si nici sa pierzi o gramada de timp prin oras in cautarea unui medalion ca al sirenelor din serialul H2O Adauga apa !

Ai nevoie doar de

3 bucati de sfoara, suficient de lungi
3 pietricele albastre pe care le puteti gasi in magazinele de docoratiuni interioade sau celede bricolaj
1 patent
1 ac mare si gros

Iti recomandam sa ceri ajutorul unui parinte ca sa nu risti sa te accidentazi.

Cum sa confectionezi medalionul

Roaga un parinte sa te ajute in aceasta prima faza.
Ia acul, sfoara, patentul si piatra cu tine in bucatarie. Aprinde focul la un ochi ( flacara trebuie sa fie medie sau mare). Prinde bine acul cu patentul (atentie sa nu-l scapi) si tine varful acului in foc pana se inroseste. Apoi atinge piatra colorata cu acul fierbinte in locul in care vrei s-o gauresti. Impinge-l pana iese pe partea cealalta. Daca acul se raceste, trebuie sa-l incalzesti din nou. Daca vrei sa largesti gaura facut astfelincat sa intre usor sfoara, fa o miscare de rotatie cu acul in locul in care ai gaurit. Apoi, introdu sforicica si fa un nod astfel incat colierul sa-ti incapa pe cap.
Daca nu iti iese din prima si se strica piatra sau se rupe ata poti in cerca din nou cu materialele ramase. Daca ai reusit din prima , le poti confectiona niste lantisoare identice si prietenelor tale!

S-ar putea sa ai nevoie de ajutorul/supravegherea/indrumarea unui adult!Noi te sfatuim sa nu incerci singura! Ai grija la acul fierbinte si la flacara!

Poti sa-ti personalizezi piatra prin inscrptionarea cu acul a niste modele pe pietre: linii, cercuri, poate chiar numele tau sau porecla ta. Daca esti mai talentata la desen poti desena o coada de sirena pe aceasta piatra .

2 comentarii:

Betti spunea...

pare usos.Multumesc

Unknown spunea...

Cum as putea sa comand?

Trimiteți un comentariu