joi, 5 august 2010

Sydney's 5th Canadian Film Festival 2010 (Arctic Blast World Premiere)

Posted by | |











Arctic Blast, un Sci-Fi thriller de actiune regizat de australian Brian Trenchard-Smith, va avea premiera mondiala la lumi posibile, a lui Sydney cincea canadian Festivalul de Film.

Australian-canadian de co-producţie a fost împuşcat în Tasmania, cu post-productie făcut din Montreal, inclusiv efecte de Modus (300, Sin City). Este stele canadian Michael Shanks (Stargate SG-1) alături de Australia Indiana Evans, Alexandra Davies şi Mammone Robert. Bruce Davison, de asemenea, stele.

Filmul va ecran miercuri 08.04 la Dendy Opera Cheile, urmat de un Q & A.

În Arctic Blast, o eclipsă solară trimite o explozie colosală de aer super-refrigerată spre pământ, declansand un lant de evenimente catastrofale care ameninta sa inghita lumea în gheaţă. Ca de coastă Australia suferă de evacuare în masă, fizician Jack curse Tate a găsi o soluţie protejând în acelaşi timp familiei sale.

Arctic Blast este gen master-Trenchard Brian Smith primul film australian în peste un deceniu. Un jucător cheie în scena de film Ozploitation de 70 şi 80, Trenchard-Smith este deseori creditat ca fiind unul dintre regizor preferat lui Quentin Tarantino.

"Sunt mândru să-au făcut un film cu o climatologist ca erou", spune Trenchard-Smith, "Arctic Blast este un film în timp util.. povestea unei familii de răspuns la o catastrofă ecologică, una care ar putea deveni o realitate daca poluatori corporative şi monede de încălzirea globală continuă să aibă politicieni în buzunarele lor, este una în timp util. "

"Am împuşcat peste tot în lume şi Australia rămâne mediul meu preferat de producţie", spune directorul. "Shooting în Tasmania, cu o echipa de tineri entuziaşti şi bătrîne GAL-uri a fost o explozie, o explozie din regiunea arctică, de fapt."

"Arctic Blast este producţia mea patra finanţate prin tratatele de co-producţie cu Canada", explică producătorul executiv Antoniu I. Ginnane. "Abilitatea de a partaja şi colabora la procesul de creaţie, cu colegii mei canadian Tom Berry şi Pierre David, precum şi accesul plicuri foarte generos canadiene şi provinciale de finanţare pentru a suplimenta finanţarea australian a fost crucială pentru succesul de film şi un proces relativ simplu de dat complexitatea internaţional de film de finanţare în aceste zile. Eu voi fi de lucru cu Canada din nou! "

Premiera mondiala va are loc, ca parte a lui Sydney cincea canadian Festivalului de Film, la Dendy Opera Cheile, 9 / 2 de Est Circular Quay. Aceasta va demara cu o băutură de bun venit, la 18:00, urmata de screening la 18:30. Biletele sunt 14 dolari şi sunt disponibile de la Dendy Opera cheile de la 1 iulie (telefon 9247 02 3800 sau www.dendy.com.au vizita).
Lui Sydney canadian Festivalul de Film de vitrine cele mai bune filme noi realizate în Canada. Festivalul se desfasoara doi-opt 08 2010, execută o săptămână de premiere de film, regizor Q & A lui, discuţii ale industriei şi ale Desigur, partidele. Salutând film de prestigiu la Sydney, Festivalul este un punct de întâlnire pentru industria filmului canadian şi australian, oferind în acelaşi timp o sansa rara pentru localnici pentru a viziona cele mai bune filme noi canadian şi îndeplinească artisti.

Un comentariu:

Fanclubdisney spunea...

ce super se zice ca va fi premiera si cu disney asa ca o sa imi postez si eu

Trimiteți un comentariu